8 Σεπ 2012

Έχουν σχέδιο οι εγκληματίες στην Σαντορίνη.

Δεν φτάνει που οι οχθροί μας κοιτάνε να μας εξολοθρέψουν ως έθνος, δεν φτάνει που η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα χτύπησε κόκκινο, έχουμε και τους δικούς μας που θέλουν να μας ξεκάνουν δολοφονώντας ακόμη και τα παιδιά μας μέσα  στις παιδικές χαρές.
Λεφτά δεν έχετε να τις επιδιορθώσετε ούτε και να τις περιφράξετε ως ακατάλληλες προστατεύοντας τα παιδιά μας, αλλά λεφτά ξοδεύετε για parking και ότι άλλο εξυπηρετεί τα δικά σας συμφέροντα κοι Θαμώνες του Δημαρχείου Θήρας.
Έχασε τον κόσμο του γονέας συντοπίτης μας όταν ανέβασε το παιδί του στην τσουλήθρα και συνειδητοποίησε ότι είναι κατεστραμμένη. Όλα τα παιχνίδια της παιδικής χαράς στον Πύργο Σαντορίνης όπως θα δείτε είναι κατεστραμμένα και φθαρμένα όταν κάποιοι επιμένουν ότι γίνονται έργα στην Σαντορίνη. Για ποιους κ Δήμαρχε ?????????? για τους τουρίστες?????????? γιατί απ ότι κατάλαβα εμάς μας έχετε καλά γραμμένους.



Αυτή η εγκληματική ανευθυνότητα  δεν διαπράττεται μόνο στην παιδική χαρά του Πύργου Σαντορίνης αλλά και στο Ημεροβίγλι. Διαβάστε και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου